Premiére de Baccari 2019

€ 27,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Premiére de Baccari Rouge 2019 is een elegante, verfijnde en exclusieve rode wijn gemaakt van de oudste stokken van het Domaine. De elegantie van Cabernet Franc wordt versterkt door Syrah. De wijn is complex, lang in de mond, met aroma's van zwart fruit, kruiden en viooltjes, verfrist door een minerale toon. Dankzij zijn rijke en soepele tannine is Premiére de Baccari een wijn om te bewaren.

Première de Baccari wordt exclusief gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten van 500 liter gedurende 24 maanden en een jaar op fles om een goed geboren, goed gerijpte en drinkklare wijn te garanderen bij opening.

Waarschijnlijk de beste rode wijn van Marokko! Buitengewoon fraaie, uitgebalanceerde bio-blend van bordeauxbekende Cabernet Franc en Syrah.

Rijp donker zwart en roodfruit, bittere zure kersen en een pepertje, lekker sappig-straffe kantjes met dank aan de Franc, opgewreven tannine, een aardig portie eigenheid dankzij een onmiskenbare indruk van specerijen uit de Souq.


Donkerrood met paarse reflexen, serieuze geur, rustiek, vrij ronde aanzet, een schitterende concentratie van samengebalde aroma's van frambozen en bramen, koffie zwarte peper, stevige tannine, veel inhoud, even open laten staan, goede lengte , beetje stroef in de finale!